13.9.2024

Jak přeměnit ložnici pomocí tapetového plánovače Roomvo

Ložnice je místo, kde bychom se měli cítit klidně a pohodlně, místo, které nás ráno nabudí a večer uklidní. A co může atmosféru v ložnici změnit více než správně vybrané tapety? Díky tapetovému plánovači Roomvo se nemusíte bát špatného výběru – vše si snadno vyzkoušíte předem! V tomto článku vám ukážeme, jak tapetový plánovač jednoduše použít k tomu, aby vaše ložnice zářila novým stylem a vy jste měli jistotu, že zvolené tapety na zeď budou tou pravou volbou.

1. Nahrajte svou vlastní ložnici – snadno a rychle!

První krok? Nahrát fotku vaší ložnice do tapetového plánovače. Ano, čtete správně – stačí jedno kliknutí a můžete vidět, jak vaše ložnice vypadá s různými tapetami, aniž byste pohnuli jediným nábytkem. Stačí nahrát fotku a začít zkoušet!

Tip pro lepší výsledek: Vyfoťte svou ložnici za denního světla, uvidíte přesněji, jak budou tapety na zeď vypadat. Nejlepší je fotit z úhlu, který zachytí co největší část místnosti.

tapetový plánovač

2. Hrajte si se vzory a barvami

Teď přichází ta zábavná část – vybírání tapet! V tapetovém plánovači najdete širokou paletu vzorů a barev, od jemných pastelových odstínů až po odvážné geometrické vzory. Projděte si různé možnosti a sledujte, jak se vaše ložnice promění.

Doporučení: Pokud je vaše ložnice menší, zkuste světlejší tapety s drobným vzorem, které místnost opticky zvětší. Nebojte se odvážnějších vzorů a výraznějších barev v prostorných ložnicích.

Tapetový plánovač Roomvo

3. Experimentujte s akcentovou stěnou

Přemýšlíte o tom, že byste chtěli jen jednu stěnu s tapetou? Žádný problém! S tapetovým plánovačem můžete snadno zvolit pouze jednu zeď, kterou vytapetujete – ideální je třeba stěna za postelí. Akcentová stěna je skvělý způsob, jak přidat místnosti šmrnc, aniž byste přehlušili celý prostor.

Tip: Jemné vzory můžete použít na více stěnách, zatímco akcentová stěna může být místem pro odvážnější designy, jako jsou tropické vzory nebo výrazné květiny.

 

4. Hledejte harmonii mezi nábytkem a tapetou

Aby váš prostor vypadal dokonale, je důležité, aby tapety ladily se zbytkem místnosti – tedy s nábytkem, ložním prádlem nebo doplňky. Díky tapetovému plánovači můžete snadno měnit tapety a ihned vidět, zda se vzor hodí k vašim stávajícím dekoracím.

Tip: Pro moderní vzhled zkombinujte minimalistický nábytek s jemnými geometrickými vzory. Pokud jste fanouškem boho stylu, vyzkoušejte květinové nebo etnické vzory.

Výběr tapety tapetový plánovač

5. Podívejte se na finální výsledek

Jakmile najdete tu pravou kombinaci, podívejte se na finální náhled vaší ložnice. Tapetový plánovač vám ukáže, jak bude vaše ložnice s novými tapetami vypadat– a vy se tak můžete těšit na proměnu bez stresu a obav.

 

6. Sdílejte své návrhy a získejte názory

Nejste si stále jisti, jestli jsou to „ty pravé“ tapety? Sdílejte svůj návrh s přáteli a rodinou! Tapetový plánovač vám umožní jednoduše poslat návrh e-mailem, přes whatsApp nebo ho nasdílet na sociálních sítích, takže můžete získat zpětnou vazbu od lidí, jejichž názor je pro vás důležitý.

Tapeta Roomvo

Závěrem

Tapetový plánovač je ideálním pomocníkem pro každého, kdo si chce hrát s nápady a najít perfektní tapety do ložnice. Takže proč nevyužít výhody a proměnit svou ložnici v místo, které bude nejen krásné, ale i útulné a osobité? Vyzkoušejte tapetový plánovač ještě dnes a začněte svou interiérovou proměnu s jistotou!