03.9.2024

Nová kolekce tapet Vavex 2026 je tady! Styl, který rozzáří váš domov

Připravte se na zbrusu novou kolekci skladových tapet Vavex 2026, která je konečně tady! Ať už sníte o proměně ložnice, oživení obýváku nebo dodání špetky elegance vaší koupelně, či kuchyně máme pro vás připravené tapety, které vás nadchnou.

Víme, že někdy potřebujete změnu hned a nemůžete čekat týdny na dodání. Právě proto pro vás každý rok pečlivě vybíráme a aktualizujeme kolekci skladových tapet, která kombinuje trendy vzory s nadčasovou klasikou. Móda se možná mění, ale touha po útulném a stylovém domově zůstává – a s našimi tapetami je její dosažení jednodušší než kdy dříve.

tapeta Vavex 2026

Co na vás v nové kolekci tapet čeká?

Naše tapety splní vaše sny o dokonalém interiéru. V nabídce najdete tapety do ložnice, obývacího pokoje, kuchyně i koupelny. Ať už toužíte po jemných květinových vzorech, elegantních metalických a žíhaných tapetách, nebo vás lákají imitace materiálů a geometrické tvary, v naší nové kolekci si určitě vyberete. Nechybí ani trendy motivy listů, ptáků včetně oblíbených volavek, které dodají vašemu domovu neodolatelný šarm. Na své si přijdou také milovníci klasických tapet se zámeckými vzory.

tapeta rostliny Vavex 2026

Barvy tapet, které osvěží váš prostor

Hledáte barvy, které vašemu domovu dodají ten správný nádech? Připravili jsme pro vás zemité tóny, elegantní modré a tyrkysové odstíny, ale také pestré a živé barvy, které rozjasní každý kout vašeho interiéru.

Celou kolekci Vavex 2026 si prohlédněte zde


S tapetami Vavex 2026 proměníte svůj domov během chvilky. Tak na co ještě čekáte? Objevte naši novou kolekci a dopřejte svému bydlení stylový upgrade!

tapeta do obýváku Vavex 2026

Mohlo by vás v souvislosti s novou kolekcí tapet Vavex 2026 také zajímat:

10 nejlepších tapet do obývacího pokoje pod 1.000 Kč

Top 10 květinových tapet na zeď do 1.000 Kč

Top 10 tapet do ložnice do 1.000 Kč